Firestone

Sisteme hidroizolante RubberGard EPDM pentru acoperișuri plate, tip terasă.

Firestone Building Products este lider mondial în fabricarea membranelor monostrat din cauciuc EPDM, folosite la hidroizolarea acoperișurilor plate, tip terasă.

 

Utilizarea membranelor din cauciuc EPDM pentru hidroizolarea acoperișurilor plate la clădirile noi, precum și pentru reabilitarea acoperișurilor tip terasă vechi, a crescut în mod semnificativ datorită capacității acestora de a îndeplini înaltele criterii de performanță cerute de standardele moderne din domeniul construcțiilor.

Firestone a dezvoltat gama completă de accesorii pentru realizarea sistemelor complete de hidroizolare cu membranele din cauciuc EPDM RubberGard, pentru mai multe tipuri de aplicaţii.

Dintre accesoriile necesare pentru hidroizolarea completă a acoperișurilor plate tip terasă folosite in sistemele de hidroizolatie Firestone amintim: elemente pentru fixarea membranei hidroizolante din cauciuc EPDM, adezivi, masticuri, agenți de curățare, vopsele etc.

Doriți mai multe informaţii despre produse sau o ofertă de preț? Contactați echipele de vânzări Ravago din: București, Brașov, Cluj, Iași, Oradea, Târgu-Mureș, Timișoara

Sau trimiteți acum o cerere de ofertă!

Sursa text și foto:  Firestone Building Products

Cataloage: 
Firestone Hidroizolatii RubberGard EPDM
Firestone Hidroizolatii RubberGard EPDM
Firestone Hidroizolatii UltraPly TPO
Firestone Hidroizolatii UltraPly TPO
Firestone Giscolene F
Firestone Giscolene F