BAUDER PIR

2018. Iul. 09.
Termoizolatie eficienta BauderPIR
Termoizolația eficientă indestructibilă

De peste 40 de ani, BauderPIR termoizolează eficient acoperișurile din Europa!

Este un material termoizolant ecologic, stabil dimensional, ușor, eficient, având cel mai bun bilanț energetic. BauderPIR economisește într-un an energia primară utilizată la producerea acestuia.

BauderPIR este o spumă poliuretanică, care ca și termoizolație economisește enorm de multă energie. BauderPIR constă din miliarde de celule mici închise care reduc la minimum transferul de căldură sau frig – ideal pentru elemente termoizolante cu eficiență ridicată.

BauderPIR este ideal pentru termoizolații, îmbunătățind confortul termic sau pentru mansardări. Acest sistem modern de termoizolație va fi montat simplu de către constructor din exteriorul acoperișului – într-un singur pas de lucru, cu avantaje clare.

Cum convinge PIR?

  • Fără umezeală datorită membranei de pe partea superioară

Elementele termoizolante autoportante BauderPIR Dämmelemente sunt prevăzute pe partea superioară cu membrane rezistente la pășire. Datorită contrucției lor, rezultă o suprafață sigură sub învelitoare. Chiar în cazul în care învelitoarea acoperișului este defectă în urma unei furtuni puternice sau a unei ninsori, umidititatea va fi disipată în mod sigur.

  • Fără punți termice datorită îmbinării lambă și uluc (nut și feder)

​Elementele BauderPIR sunt prevăzute pe contur cu o îmbinare de tip lambă și uluc (nut și feder) care permite realizarea unei suprafețe termoizolatoare închise fără punți termice.

  • Peste decenii, indestructibil

BauderPIR nu putrezește, este rezistent la mucegai, astfel funcționalitatea este asigurată peste decenii. BauderPIR dovedește prin calitatea sa de peste 35 de ani pe mii de acoperișuri.

  • Materii prime reduse

În comparație cu un acoperiș netermoizolat, BauderPIR PLUS (100 mm) economisește pe metru pătrat circa 6.350 kg CO2  pe o durată de 50 de ani. Astfel, BauderPIR contribuie semnificativ la protecția activă a mediului înconjurător.

BauderPIR protejează perfect !

BauderPIR – cea mai bună capacitate de termoizolare și siguranță ridicată la vânt și ploaie

  Protecție termică vara

BauderPIR asigură pe timpul verii pentru spații răcoroase sub acoperiș. Studiile științifice independente au dovedit acest lucru*.

* Öko-Test (11.2005), Fraunhofer Institut pentru fizica clădirii, Institut de cercetare pentru termoizolații din München (FIW).

  Protecție la frig

BauderPIR este clasificat după WLS 024. Aceasta înseamnă: cea mai bună capacitate de termoizolare la grosimi reduse.

 Protecție la furtuni

BauderPIR este rezistent la lovituri și rezistă la grindină – important în cazul învelitorilor defecte!

 Protecție la incendiu

BauderPIR oferă siguranța cea mai ridicat posibilă, pentru că nu se topește și nu curge la incendiu.

 Protecția la zgomot

Dovezi concludente sunt pentru calitățile fonice ale lui BauderPIR. Pentru o liniște plăcută sub acoperiș.

Pentru mai multe informații, soluţii corecte și de calitate scrieți un e-mail aici sau contactați echipele de vânzări Ravago din: Bucureşti, Braşov, Cluj-Napoca, Iaşi, Oradea, Târgu-Mureş sau Timişoara.

Sursa text si imagini: Bauder

Producător: