Membrane DuPont Tyvek

2018. Feb. 05.
Ravago Membrane DuPont Tyvek
Clădire protejată pe viață!

Casa dumneavoastră merită o protecţie de lungă durată!

Familia de membrane DuPont™ Tyvek® a fost dezvoltată pentru a oferi protecţie în timpul construcţiei şi pe durata de viaţă a clădirii. Membranele conţin materiale flexibile extrem de durabile şi de uşoare. Caracteristicile acestor membrane precum rezistenţă la apă, putere şi permeabilitate a vaporilor, facilitează folosirea lor ca membrane de ventilare în construcţia acoperişurilor înclinate şi în construcţia tuturor clădirilor din cherestea şi cu perete cu cadru metalic, ca de altfel şi ca termoizolaţie în faţade din tencuială uşoară şi uscată, oferind protecţie împotriva condiţiilor nefavorabile ale vremii. Membranele DuPont™Tyvek® pot fi folosite în proiecte de re-construcţie, reamenajare şi de extindere.

Ce face ca Tyvek® să fie atât de special?

1. Tyvek® oferă o grosime şi o calitate unică a stratului funcţional
DuPont™ Tyvek® oferă un strat funcţional care are o grosime de circa 6 până la 8 ori mai mare decât produsele multistrat obişnuite. Substraturile multistrat obişnuite sunt compuse dintr-un strat funcţional foarte fin (de circa 3 ori mai subţire decât un fir de păr uman) laminat între straturile externe protectoare.

2. Tyvek® are o structură unică

Tyvek® este compus din milioane de microfbre care creează un „labirint” care garantează o răspândire corespunzătoare şi omogenă a surplusului de UV şi căldură pentru a oferi o durabilitate superioară pe întreaga grosime a produsului.

3. Tyvek® oferă o rezistenţă dovedită la UV şi la căldură
Cele mai multe substraturi sunt din PP (polipropilenă), în mod natural mai sensibile la UV decât PE (polietilenă).
Stratul funcţional este produs din PE cu rezistenţă ridicată 100% la UV şi căldură

4. Membranele Tyvek® rezistă la temperaturi de până la 100°C
Uneori, temperaturile din partea superioară a izolaţiei pot depăşi 80°C. Temperatura degradează mult funcţionalitatea substraturilor.

5. Made by DuPont - o garanţie a calităţii
Succesul Tyvek® este rezultatul unui proces unic de producţie care utilizează tehnologia de filare directă rapidă, flash-spunbond” - şi a peste 20 de ani de experienţă în piaţa substraturilor unei companii renumite pentru inovare, angajament pentru calitate şi practică etică.                                                                                                                                       

Doriți mai multe informaţii? Contactați echipele de vânzări Ravago din: BucureştiBraşovCluj-NapocaIaşiOradeaTârgu-MureşTimişoara .               

Sau trimiteți acum o cerere de ofertă!

Sursă text și foto: 

Producător: