ELEVATE

Mesaj de eroare

Warning: proc_open() has been disabled for security reasons în _imagemagick_convert_exec() (linia 478 din /home/rompolyk/public_html/ravago.ro/sites/all/modules/imagemagick/imagemagick.module).

 este acum   

Sisteme hidroizolante RubberGard EPDM pentru acoperișuri plate, tip terasă.

ELEVATE TM   parte a diviziei Holcim Building Envelope - este noul nume pentru sistemele de hidroizolație Firestone Building Products, lider mondial în fabricarea membranelor monostrat din cauciuc EPDM, folosite la hidroizolarea acoperișurilor plate, tip terasă.

Sistemele pentru hidroizolare acoperiș de la ELEVATE TM  asigură în continuare cele mai inalte standarde de calitate, o soluție durabilă și fiabilă pentru aplicațiile de hidroizolare acoperiș comercial, industrial și rezidențial.

 

Utilizarea membranelor din cauciuc EPDM pentru hidroizolarea acoperișurilor plate la clădirile noi, precum și pentru reabilitarea acoperișurilor tip terasă vechi, a crescut în mod semnificativ datorită capacității acestora de a îndeplini înaltele criterii de performanță cerute de standardele moderne din domeniul construcțiilor.

ELEVATE a dezvoltat gama completă de accesorii pentru realizarea sistemelor complete de hidroizolare cu membranele din cauciuc EPDM RubberGard, pentru mai multe tipuri de aplicaţii.

Dintre accesoriile necesare pentru hidroizolarea completă a acoperișurilor plate tip terasă folosite in sistemele de hidroizolatie ELEVATE amintim: elemente pentru fixarea membranei hidroizolante din cauciuc EPDM, adezivi, masticuri, agenți de curățare, vopsele etc.

Doriți mai multe informaţii despre produse sau o ofertă de preț? Contactați echipele de vânzări Ravago din: București, Brașov, Cluj, Iași, Oradea, SibiuTârgu-Mureș, Timișoara

Sau trimiteți acum o cerere de ofertă!

Sursa text și foto:  ELEVATE | Firestone Building Products 

Cataloage: 
ELEVATE_Brosura RubberGard EPDM
ELEVATE_Brosura RubberGard EPDM