Responsabilitate socială | CSR

Responsabilitatea socială corporativă | CSR face parte din misiunea Ravago ROM. Prin implicare în mod constant, vom contribui la binele societății în care activăm. Prezentăm mai jos principalele proiecte în care ne-am implicat. 

Anul 2022

 Povestea BookLand ne-a impresionat pentru că aduce în prim plan viitorul sănătos al unei societăți: educația copiilorIar educația copiilor este strâns legată de mediul în care ei învațăAsemenea Asociației BookLand, și Ravago ROM suține egalitatea in drepturi pentru copii și ajută la renovarea scolilor din mediul rural prin aport de materiale de construcții. Pentru că " Împreună CONSTRUIM oameni! "

 Fundația Mihai Neșu dezvoltă la Oradea Centrul de recuperare pentru copii cu dizabilități neuromotorii SfântuNectarie. Centrul exista din 2015, dar, în timp, s-a dovedit că nu mai are capacitate suficientă pentru a răspunde solicitărilor tot mai numeroase și necesită extindere pt a putea oferi terapiile necesare întreținerii zilnice și recuperării copiilor cu dizabilități pe termen lung, în regim caritabil. Ravago ROM s-a alăturat acestei cauze nobile care aduce o nouă viață persoanelor cu dizabilități.

 Am ales să ne implicăm în programul "Vreau în clasa a 9-a " al Fundației  World Vision România . WVR: "Statisticile arată că 56% dintre elevi nu își continuă studiile după terminarea clasei a 8-a din cauza situației materiale în care se află. Deși educația este gratuită, costurile de susținere a acestora la liceu sunt foarte greu de acoperit de către părinți, lucru care îi determină pe copii să renunțe."

Împreună putem să schimbăm destinul acestor copii, ajutându-i să meargă la liceu prin acordarea de burse lunare, rechizite, consiliere psihologică și participarea la ateliere de dezvoltare personală și profesională.

Anul 2021

Și în 2021 am continuat să susținem inițiativa #NoiFacemUnSpital: Primul Spital Național de Copii pentru Cancer, Boli Grave și Traumă. Pentru prima dată în România, un ONG, Asociaţia Dăruieşte Viaţă, construiește un spital de la zero, exclusiv din donații și sponsorizări.                    

Icon

Description automatically generated with medium confidence  Am sprijinit Help Autism în "construirea unui viitor în care mințile aparte fac în mod real parte din comunitate". Din anul 2010, Help Autism caută să ofere constant un spectru de soluții pentru copiii și adolescenții cu autism și familiile lor

Ne-am alăturat Asociației Inima Copiilor acordând susținere pentru proiecte care vin în ajutorul copiilor născuți cu malformații cardiace sau cu alte probleme grave de sănătate.

 Am ajutat echipa Minţi Creative să poată oferi copiilor servicii de terapie, consiliere în planul de intervenţie terapeutică (coordonare), logopedie, evaluare şi terapie de grup.

   Pe lângă faptul că ne oferă un stil de viață sănătos, sportul contribuie și la dezvoltarea noastră personală, ne face mai determinați, mai perseverenți, mai încrezători. Am fost alături de Atletic Best Sport Academy din Iași, Asociația Prietenii Sportivilor Brașoveni și CSS BrașoviaSporTim Dance din Timișoara.

Sponsorizări Ravago ROM              

Pentru transmiterea unei cereri de sponsorizare către  Ravago ROM, vă rugăm să folosiți adresa de email ravago.romaniaoffice@ravago.com. Dorindu-ne să acordăm șanse egale fiecărui solicitant, cererile de sponsorizare sunt analizate în baza criteriilor de selecție Ravago ROM și în conformitate cu Legea 32/1994 privind sponsorizarea și cu prevederile Legii nr. 227/2015 cu modificarile la zi (Codul Fiscal in vigoare).

Criteriile de selecție sunt fundamentate pe obiectivele curente de investiții comunitare, urmând direcțiile: 

  • asistență socială                                
  • artă și cultură                      
  • educație                                
  • sănătate                                
  • sport pentru un stil de viață sănătos și echilibrat                                     

Ravago ROM nu sponsorizează:                 

- partide politice, 

- culte religioase, instituții care au ca obiectiv promovarea unei orientări de cult,

- cazuri individuale/ persoane fizice.