ELEVATE RubberGard EPDM

2021. Feb. 03.
Sisteme hidroizolante din cauciuc EPDM

ELEVATE este lider mondial în fabricarea membranelor monostrat din cauciuc RubberGardTM EPDM, folosite la hidroizolarea acoperișurilor plane, tip terasă.

Utilizarea membranelor din cauciuc EPDM pentru hidroizolarea acoperișurilor plate la clădirile noi, precum și pentru reabilitarea acoperișurilor tip terasă vechi, a crescut în mod semnificativ datorită capacității acestora de a îndeplini înaltele criterii de performanță cerute de standardele moderne din domeniul construcțiilor.

ELEVATE a dezvoltat gama completă de accesorii pentru realizarea sistemelor complete de hidroizolare cu membranele din cauciuc EPDM RubberGard, pentru mai multe tipuri de aplicaţii.

Dintre accesoriile necesare pentru hidroizolarea completă a acoperișurilor plate tip terasă folosite in sistemele de hidroizolatie Elevate amintim: elemente pentru fixarea membranei hidroizolante din cauciuc EPDM, adezivi, masticuri, agenți de curățare, vopsele etc.

De ce să alegi sistemul complet de hidroizolație acoperișuri de la ELEVATE?

Membranele EPDM marca ELEVATE se utilizează pentru hidroizolarea acoperișurilor tip terasă la clădirile cu destinație comercială, industrială şi rezidenţială.

Membrana de cauciuc elevate RubberGardTM EPDM poate fi instalată pe o gamă largă de suprafețe și fixată în diferite sisteme de prindere, cu aplicare fără flacără deschisă. Dimensiunile mari ale membranei reduc numarul de îmbinări, montarea devenind astfel sigură, rapidă și simplă.

Caracteristicile superioare ale hidroizolației din cauciuc EPDM RubberGard mai includ: stabilitate excelentă la radiațiile ultraviolete și la ozon, flexibilitate la temperaturi de -45°C pentru rezistență sporită la fluctuațiile de temperatură și elasticitate de peste 300% pentru a evita fisurile.

Membrana hidroizolantă din cauciuc este ecologică, are impact redus asupa mediului, fiind un material inert, care nu emite substanțe toxice, permiţând colectarea şi utilizarea apelor pluviale. Membrana RubberGard EPDM poate fi reciclată şi reutilizată la producerea de pavele şi asfalt.

Beneficiile ecologice combinate cu durata de viaţă de până la 50 de ani a membranei din cauciuc sintetic recomandă sistemul de hidroizolare Elevate RubberGard EPDM ca soluţie hidroizolantă ideală pentru acoperişuri ecologice, prietenoase cu mediul înconjurător.

Sistemele RubberGard EPDM se pot utiliza pentru realizarea hidroizolației pentru multiple sisteme de acoperiș tip terasă (acoperiș plat):

  • Sistem hidroizolant pentru acoperiş verde

Membrana din cauciuc RubberGard EPDM pentru hidroizolarea acoperișurilor tip terasă oferă rezistenţă la străpungerea rădăcinilor în acoperişuri verzi, devenind astfel ideală pentru utilizare în combinație cu sisteme de acoperiș verde extensiv folosind vegetație sedum ușoară și cu întreținere redusă. Membrana RubberGard EPDM a trecut cu succes încercarea FLL de rezistență la străpungerea rădăcinilor pe acoperișuri verzi.

  • Sistem hidroizolant pentru acoperiş solar

Sistemele de hidroizolatii pentru acoperişuri Elevate RubberGard  EPDM pot fi uşor combinate cu orice tip de acoperiş solar. Sistemele de acoperişuri solare permit reducerea costurilor de energie şi a emisiilor de carbon, contribuind astfel la asigurarea unui mediu sustenabil.

  • Sistem hidroizolant pentru acoperișuri  lestate și terase inversate

Sistemul hidroizolant EPDM lestat utilizat pentru acoperisuri terasa prezintă avantajul unei instalări facile și rapide, cu număr redus de îmbinări,obținându-se avantajul unor costuri reduse de instalare.

  • Sistemul Elevate RubberGard cu aderenţă totală (FAS) pentru acoperișuri plate

Acest sistem hidroizolant se poate aplica la acoperișuri plate cu forme variate, pe orice pantă. Are o greutate redusă și oferă rezistență înaltă la forța de smulgere a vântului.

  • Sistemul Elevate RubberGard cu fixare mecanică pentru acoperișuri tip terasă

ELEVATE oferă trei opţiuni de fixare mecanică a membranelor EPDM RubberGard: sistemele RMA, MAS și BIS. Acestea pot fi utilizate și combinate.În sistemul hidroizolant cu fixare mecanică nu este necesară perforarea membranei EPDM, se utilizează paneluri de mari dimensiuni. Numărul de îmbinări este redus, iar greutatea specifică este mică.

Pentru prezentări mai ample despre sistemele hidroizolante cu membrană de cauciuc RubberGard EPDM puteți consulta site-ul producătorului ELEVATE aici.

Doriți mai multe informaţii despre produse sau o ofertă de preț? Contactați echipele de vânzări Ravago ROM din: BucureştiBraşovClujIaşiOradea, SibiuTârgu-MureşTimişoara.               

Sau trimiteți acum o cerere de ofertă!

Vizitați magazinul nostru online eRavago.ro ! Veți găsi materiale de construcții pentru orice proiect!

 

 

Producător: