Ravago ROM_materiale de construcții

2021. Mar. 31.

Cine suntem?

Ravago ROM este unul dintre distribuitorii importanți în piața materialelor de construcții din România.

Oferim materiale pentru orice tip de proiect de renovări, reparații sau construcții, dar și servicii de consultanță și logistică pentru clienții noștri.

Dorim să construim şi să menţinem relaţiile pe termen lung cu toţi colaboratorii noştri: clienţi şi furnizori.

Ce oferim clienților noștri?

  • Livrare asigurată a produselor comandate - Livrarea se face pe întreg teritoriul României prin flota proprie Ravago, prin curier rapid sau prin intermediul altor colaboratori.
  • Negocieri proiecte - Vino cu proiectul tău la noi și te vom ajuta să obții cele mai bune prețuri pentru materialele necesare.
  • Consiliere tehnică - Specialiștii noștri sunt pregătiți pentru a oferi soluțiile potrivite nevoilor proiectului tău. Promovăm tehnologiile eficiente și moderne de construcții care oferă soluții de economie de energie și care protejează mediul înconjurător.
  • Produse premium - Produsele din gama noastră fac parte din categoria PREMIUM a materialelor de construcții și provin de la producători cu branduri consacrate, dintre care enumerăm: Austrotherm, Bauder, Baumit, Cemacon, Henkel Ceresit, Egger, Ejot, Geomas, Firestone, Italprofili, Kaimann, Knauf Gips, Knauf Insulation, Knauf Ceiling Solutions (Knauf AMF & Knauf Armstrong), Lindab, Leier, Mapei, Macon, Promat, Ravatherm, Rockwool, Schiedel, Tessilbrenta, Thrace, Tondach, VELUX, YTONG și alții.

Unde ne găsești?

  • Depozite Ravago

Compania Ravago este prezentă la nivel național cu 8 depozite de materiale de construcții în București, Brașov, Cluj, Iași, Oradea, Sibiu, Târgu-Mureș, Timișoara.

  • Online ne regăsești pe magazinul nostru eRavago.ro.

Descoperă gama noastră de materiale de construcții pe site-urile sau în locațiile noastre și comandă materialele necesare proiectelor tale de renovări, reparații și construcții.

Producător: